Bonaire Actieve Eco Tour

From EUR €155.00
  • Duration: 3 Days (approx.)
  • Location: Kralendijk
  • Product code: P3TBFV
Snorkel bij Klein Bonaire, Windsurf bij Sorobon en doe de  Mountainbike 3 dagen tour.

Ja op Bonaire voelt het alsof je in The Outback bent.

Wij hebben een mooi pakket voor je samengesteld. Je haalt jouw mountainbike  bij de verhuurder Jack op en gaat naar de kade. Je vaart met Boy in 15 minuten op een mini catamaran naar Klein Bonaire, waar je uitgebreid kunt snorkelen en van de zon kunt genieten op het tropische strand. Je ontdekt boeiende vissen en schildpadden en laat je met de stroom in ongeveer 2 uur tijd meevoeren naar de eco beach.

Na deze boeiende ontdekkingstocht, pak je op dag 2 de fiets en ga je naar Sorobon, bij Frans staan mooie Surfplanken met zeil op je te wachten. Op ondiep rustig water leert hij je de kunst van windsurfen.

Beheers je de techniek volledig, dan mag je richting iets sterker wind koersen en snelheid maken. Je blijft op de binnenbaai. Niks moet. Op verzoek kun je ook op scubadiving. Meld dit aan ons en wij regelen het tijdig voor je. 

dag 3 maak je een schitterende fietstocht in de ongerepte natuur ten Oosten van Bonaire en groet je zonnende leguanen. Ook kun je hier op bezoek gaan bij Hans die in de natuur 2 BnB bezit. Hij kan heel mooi vertellen hoe hij zijn lodge zelf heeft gebouwd en wat voor materialen hij heeft gebruikt. Op dag 3 lever je de mountainbike weer in, tenzij je de huur zelf verlengd.

De mountainbike  wordt gebracht op de kade bij Karls Bar aan de 0-12, Kaya J. N. E. Craane in Kralendijk, of je kunt het ophalen bij de Kaya Inglatera 12 ook in Kralendijk in goed overleg met ons: whatsapp 0622226816