Malediven Eco Verblijf

From EUR €1,500.00
  • Duration: 5 Days (approx.)
  • Location: Hulhumale 23000
  • Product code: PL0TMX
Malediven bestaat uit verschillende koraal eilanden, meer dan 1000 in de Indische Oceaan.Vergeleken met andere vakanties, betaal je meer. Je krijgt wel een mooie vakantie en duurzaamheid voor terug. Volledige ontspanning, in een eco omgeving waar je één bent met de natuur. De vakantiehuizen bevinden zich op het water langs bruggen die je te voet of op de fiets kunt bereiken.  Dat heet goede rust in een privé omgeving. De eilanden bereik je met een watervliegtuig vanuit de stad Male.


Deze meerdaagse tour en verblijf kun je zelf invullen met een mooie onderwater tour in de Marinewhale. Je wordt vanaf het vaste land met watervliegtuig of per boot naar de watervilla's vervoerd. 


Ontdek opnieuw hoe mooi ons planeet is en waarom wij onze onderwaterwereld moeten cultiveren. Je boekt bij ons je transfer van vasteland naar de watervilla, het verblijf en tour.  Zit je liever in een iets voordeliger hotel voor een iets lagere prijs, dan kun je contact met ons nemen, wij hebben deze mogelijkheden ook en regelen het voor je, á plusminus 1300 euro voor 4 nachten. Wel dien je het hele pakket met tour en transfer erbij te boeken.


Wij hebben diverse prijzen voor verschillende verblijven. De watervilla's zijn goed voor prijzen van 2000 euro voor 4 dagen.  Je zit op het water, en geniet van de helende werking van klotsende water geluid onder jouw villa terras. De doorsnee wellness zoekende toerist blijft zo'n 4 a 5 dagen. Je doet een aanbetaling van 1200 eur.  Afhankelijk van de tour en verblijf komen er extra kosten bij tot een maximum van 1700 euro voor de laaggeprijsde verblijven en tot 3000 euro voor de duurdere villa's. die je erbij neemt.